Wij presenteren de Volvo S60 - modeljaar 2020

Gepubliceerd op: 11-03-2021

De nieuwste Volvo S60 is wederom een vierdeurs sedan. Dit model is gebaseerd op Volvo’s geavanceerde modulaire platform (SPA) dat de basis vormt van alle nieuwe modelversies van de 90- en 60-serie. De nieuwe S60 draagt het zelfverzekerde en trotse karakter uit van Volvo’s design. Dit in combinatie met de klassieke en kenmerkende stijlelementen van Volvo zoals we gewend zijn. De koplampen met de typische ‘Thor’s Hammer’ T-vormige LED-verlichting en de vernieuwde Volvo grill met merkembleem spelen een hoofdrol in het uiterlijk. Het interieur van de S60 bestaat uit strakke Scandinavische elementen van natuurlijke materialen en volop nieuwe details.

 

Altijd verbonden
De nieuwe Volvo’s zijn met internet verbonden middels een connectiviteits- en infotainmentsysteem, namelijk Sensus. In het dashboard bevindt zich een touchscreen met snelle toegang tot diverse functies, denk hierbij aan navigatie, connected services, Spotify, telefoon etc. 

 

Technologie
De S60 wordt voorzien van de Volvo Drive-E benzinemotor. Het is de eerste Volvo die niet beschikbaar is met een dieselmotor. Hiermee wordt duidelijk dat de visie van Volvo zich richt op de toekomst. Daarnaast is de S60 beschikbaar met twee benzine plug-in hybride aandrijflijnen. 

 

Veiligheid en assistentie tijdens het rijden
De S60 heeft een leidende positie op gebied van veiligheid binnen Volvo. Het SPA-platform zorgt voor de veiligste en sterkte Volvo’s tot op dit moment. Volvo’s City Safety technologie is het systeem om de veiligheid van voetgangers, fietsers en ook grote dieren te waarborgen. Uiteraard blijft in deze de chauffeur ten alle tijden eindverantwoordelijke. Het optionele Pilot Assist rijdersassistentiesysteem is actief tot een snelheid van 130 km/h op wegen met een goed zichtbare markering. Het systeem helpt u op de rijbaan tussen de zijmarkeringen te blijven door middel van stuurhulp, het aanhouden van een constante snelheid en een tijdsverschil ten aanzien van uw voorliggers. 

 

Op dit moment hebben wij als Volvo specialist een S60 T4 R-Design om aan u te kunnen showen. Bent u opzoek naar een andere uitvoering? Dan denken wij graag met u mee!

Interesse? Maak een afspraak, wij heten u van harte welkom bij Autobedrijf John Repkes. Autobedrijf John Repkes is een echte Volvo specialist. Wij specialiseren ons op een nette selectie Volvo occasions met een helder en traceerbaar verleden. Alle auto's worden door ons gecontroleerd op schadeverleden en een logische nationale auto pas. Onze inkoop van Volvo occasions geschiedt zeer specifiek en onze inkoopkanalen zijn zeer divers, dat is de reden dat wij zeer trots zijn op de mooie auto's die wij aanbieden. Als het volgens de maatregelen weer toegestaan is nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan ons Volvo specialistisch bedrijf, bij voorkeur werken wij op afspraak zodat wij de benodigde tijd voor u kunnen inplannen.

G-DCJPCFG8YS