Nieuwe website!

Gepubliceerd op: 22-06-2020

Digitalisering

Ook wij hebben er mee te maken, de digitalisering. De snelheid ervan ligt op een hoog tempo. We hebben geen tijd om stil te staan, om achter te blijven, we moeten mee! Mee met de rest, de trends en de mogelijkheden. Dat willen we uiteraard ook. Vandaar dat we na een aantal besloten hebben om de website weer een upgrade te geven.

 

Design anno 2020

Het design is naar een hoger niveau getild. We zijn trouw gebleven aan onze huidige stijl, het Repkes gevoel en de sfeer die daarbij hoort. Het is iets wat vertrouwd is en waar we al sinds 1963 aan werken. Modernere vormen, krachtige kleuren, professionele foto’s en een eigen verhaal. Dat alles verwerkt in het nieuwe design. Meer interactie en minder statisch!

 

Snelheid van nu

Tegenwoordig hebben we te maken met een bepaalde internet snelheid. Onze vorige website deed het goed, maar het kan beter, nu in de huidige tijd. Ook deze vernieuwing is verwerkt in onze nieuwe website. Je kunt nog sneller door de website heen op zoek naar de informatie waar jij behoefte aan hebt.

 

Occasions module

De occasions pagina heeft naar onze mening de grootste upgrade gekregen. Het ziet er strak uit door het nieuwe stramien. Verder is er een filter module toegevoegd waardoor je sneller kunt zoeken. Het werkt eenvoudige en gestructureerd!

 

Mobiele tijdperk

Ook de mobiele versie is volledig meegenomen in het proces. Het mobiel gebruik is in de afgelopen tijd enorm toegenomen en dit zal nog steeds zo doorgaan. Vandaar de keus om ook de mobiele website volledig gelijk te laten maken aan de desktop versie. Zo kan iedereen op elk gewenst moment en apparaat de website zien zoals het hoort!


 

Autobedrijf John Repkes is een echte Volvo specialist. Wij specialiseren ons op een nette selectie Volvo occasions met een helder en traceerbaar verleden. Alle auto's worden door ons gecontroleerd op schadeverleden en een logische nationale auto pas. Onze inkoop van Volvo ocassions geschied zeer specifiek en onze inkoop -kanalen zijn zeer divers, dat is de reden dat wij zeer trots zijn op de mooie auto's die wij aanbieden. Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan ons Volvo specialistisch bedrijf, bij voorkeur werken wij op afspraak zodat wij de benodigde tijd voor u kunnen inplannen. O ja, de koffie staat klaar !

G-DCJPCFG8YS