inkopen anno 2022

Gepubliceerd op: 03-02-2022

Al meer dan 33 jaar zijn wij als Autobedrijf John Repkes bekend als actieve Volvo specialist vanuit de Valendries in Boxmeer. Met in de hoofdzaak de in- en verkoop van gebruikte Volvo’s. 

 

Zoals dat gaat, verandert er in de loop der jaren veel, maar 2020 en 2021 kunnen we toch wel zeer bijzonder noemen. Ook in de auto wereld hebben we te maken met bijzondere situaties waardoor het voor ons een ware uitdaging is geworden om de gewenste selectie Volvo’s te kunnen bemachtigen. 

Er is grote hectiek ontstaan rondom onderdelen voor nieuwe auto’s die niet geleverd kunnen worden wat ervoor gezorgd heeft dat de Volvo occasion wereld op zijn kop staat. Desondanks doen wij er alles aan om de pareltjes waar ons hart sneller van gaat kloppen naar de Boxmeerse showroom te halen. De route er naar toe is langer, het zijn minder grote hoeveelheden maar evengoed unieke gebruikte Volvo’s voorzien van sluitende documentatie zoals de afkomst en kilometerhistorie. 

 

Ben jij op zoek naar een unieke Volvo occasion? Wil je verrast worden voor bijzondere pareltjes binnen de gebruikte Volvo’s? Dan ben je bij ons in de juiste showroom!

Daarnaast werken we ook met zoekopdrachten. Samen gaan we om tafel en kijken we waar de behoefte ligt. We nemen de gewenste specificaties door en gaan vervolgens de zoektocht starten!

 

Wat ik, John, belangrijk vind is dat het totaal plaatje klopt. Daarom checken we het schadeverleden en de kilometerstanden van alle Volvo occasions om te kijken of het sluitend en logisch is. Helaas kennen landen als Duitsland en Zwitserland geen Nationale autopas, maar het mooie is wel dat de mentaliteit van integer zaken doen in deze landen hoog in het vaandel staat. 

De uitdaging om nette gebruikte Volvo’s in te kopen, met de kwaliteitseisen die wij stellen, tegen eerlijke prijzen wordt steeds groter. Een groot deel van onze voorraad bestaat daarom uit geïmporteerde Volvo occasions, evengoed met een helder verhaal. 

Het aanbod Volvo occasions wat op voorraad is bestaat uit unieke exemplaren met relatief lage kilometerstanden. Ik, John Repkes, heb een groot Volvo hart en ik zal dan ook elke Volvo occasion inkopen alsof het mijn eigen bolide zou kunnen worden. Doordat we een uniek assortiment aan gebruikte Volvo’s hebben komt men uit alle hoeken van het land om onze parels te bewonderen en natuurlijk daar mee naar huis te rijden!

Wij ontvangen geregeld mooie reacties over deze bolides en dat doet ons dan ook zeer goed! Samen tot een goede deal komen vinden wij erg belangrijk. Kortom, als je een betrouwbare Volvo occasion zoekt ben je bij ons aan het goede adres. Onze voorraad wisselt regelmatig dus houd onze website in de gaten voor de actuele voorraad! Meteen even een kijkje nemen? Klik dan hier!

 

Wil je graag eens langskomen bij dé Volvo specialist, een bolide bewonderen of een proefrit plannen? Maak dan een afspraak!

 

Autobedrijf John Repkes is een echte Volvo specialist. Wij specialiseren ons op een nette selectie Volvo occasions met een helder en traceerbaar verleden. Alle auto's worden door ons gecontroleerd op schadeverleden en een logische nationale auto pas. Onze inkoop van Volvo occasions geschiedt zeer specifiek en onze inkoopkanalen zijn zeer divers, dat is de reden dat wij zeer trots zijn op de mooie auto's die wij aanbieden. Als het volgens de maatregelen weer toegestaan is nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan ons Volvo specialistisch bedrijf, bij voorkeur werken wij op afspraak zodat wij de benodigde tijd voor u kunnen inplannen.

G-DCJPCFG8YS