Import Volvo occasion, ja of nee ?

Gepubliceerd op: 22-03-2018

Ook wij van autobedrijf John Repkes uit Boxmeer zijn in het bezit van geïmporteerde Volvo occasions bestemd voor de verkoop, wij geven u enkele tips die wellicht bruikbaar zijn bij uw volgende aanschaf.

Regelmatig krijgen we bij Autobedrijf John Repkes te Boxmeer vragen over de import-occasion. Uiteraard gaat dit bij ons vaak over de Volvo Occasions die bij ons (John Repkes) te koop staan “Mogen deze wel voorzien van een kwaliteitslabel?” is dan de vraag. Logische vraag, want steeds meer gerenommeerde bedrijven halen auto’s met een uitstekende historie naar ons land.

Antwoord is: Ja dat mag, maar wel onder strikte voorwaarden. Benieuwd hoe dat zit?

Een goed onderhouden auto is meer waard dan een auto zonder historie. Maar een onderhoudsboekje is niet het enige waar u op af moet gaan. Gezond verstand en het oog van de expert is heel belangrijk en helaas niet overbodig. Alberto Stegeman bracht het al eens aan het licht, een onderhoudsboekje is eenvoudig te vervalsen en er zijn zelfs lieden die u hierbij graag een handje helpen. Kijk de uitzending van undercover Nederland maar eens terug.

De Volvo occasion automobielen die bij ons (Autobedrijf John Repkes te Boxmeer) in voorraad staan zijn zorgvuldig gecontroleerd en daar waar mogelijk de informatie over schadeverleden en kilometerhistorie nagetrokken.

Als een Volvo occasions goed onderhouden is, kan je niet altijd de goedkoopste zijn. Maar hoe is het voor u duidelijk waarom uw auto die iets hogere prijs meer dan waard is?

Het moge duidelijk zijn dat goed onderhouden Volvo’s op de lange termijn gewoon voordeliger zijn omdat de kans op onverwachte kosten minder is. Van al de autokopers ziet 70%  de reparatie/onderhoudskosten na de aankoop als een serieus risico! Wij hechter er dus veel waarde aan dat de Volvo’s gekocht bij John Repkes te Boxmeer volledig zijn onderhouden. Wij zijn open in de documentatie van het onderhoud en laten dat zo ver mogelijk en aanwezig ook zien, dat vind u terug in de fotoreportage op onze website www.john-repkes.nl. onder occasions.

En natuurlijk zijn er bij ons ook Volvo’s waarvan wij de historie niet volledig kunnen achterhalen, hier zullen wij dan ook steeds duidelijk in zijn. Vragen omtrent kilometerhistorie of schadeverleden mag u altijd aan ons voorleggen. Ik help u graag op weg.

 John Repkes Volvo specialist Boxmeer.


 

 

Autobedrijf John Repkes is een echte Volvo specialist. Wij specialiseren ons op een nette selectie Volvo occasions met een helder en traceerbaar verleden. Alle auto's worden door ons gecontroleerd op schadeverleden en een logische nationale auto pas. Onze inkoop van Volvo ocassions geschied zeer specifiek en onze inkoop -kanalen zijn zeer divers, dat is de reden dat wij zeer trots zijn op de mooie auto's die wij aanbieden. Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan ons Volvo specialistisch bedrijf, bij voorkeur werken wij op afspraak zodat wij de benodigde tijd voor u kunnen inplannen. O ja, de koffie staat klaar !

G-DCJPCFG8YS