Eyecather

Gepubliceerd op: 27-08-2020

Eyecatcher, ook wel blikvanger genoemd. Soms heb je dat, een hele bijzonder exemplaar. In dit geval uiteraard een bijzondere Volvo occasion. Die verdiend dan ook extra aandacht, dit keer hebben wij als Autobedrijf John Repkes de hand weten te leggen op een bijzondere exemplaar van de Volvo C 30. 

Waarom zo bijzonder? 

Het is een Volvo occasion van 9 jaar oud met slechts 1500 kilometer op de teller. Ja, je leest het goed! En dan denk u natuurlijk dat kan toch niet….. Jawel hoor, en ook alle documentatie is aanwezig. De vorige en tegelijkertijd eerste eigenaar heeft de auto nieuw gekocht bij een officiële Volvo dealer in Nederland. Elk jaar is deze auto in de werkplaats geweest voor een jaarbeurt! Nadat de eigenaar 9 jaar met veel plezier in de auto gereden heeft mochten wij hem bij onze Volvo occasion voorraad toevoegen.  

Een icoon

Het gaat over een bijzonder Volvo icoon, een sportieve Volvo C 30. Een C30 voelt heel betrouwbaar aan door de lekker grote deuren, goed zittende lederen stoelen die ook nog eenvoudig verstelbaar zijn. Het bedienen van de auto is heel simpel. Met een overzichtelijk middenconsole zijn alle benodigden eigenschappen van deze unieke Volvo occasion te bedienen. Duidelijk dus! 

Hate it or love it

De C30 staat bekend om zijn aparte uiterlijk. Hate it or love it. Er is geen tussenweg. Ook na de facelift, met de R-Design bodykit ziet de auto er knap en modern uit. Als u houd van een sportieve uitstraling en mooi design is dit wellicht uw volgende Volvo. Een unieke Volvo occasions door zijn bijzonder lage kilometerstand en het gegeven dat hij volledig dealer onderhouden is, is sterke geschiedenis!

Maak een afspraak met John Repkes voor bezichtiging van deze mooie en bijzondere Volvo occasion. 


 

Autobedrijf John Repkes is een echte Volvo specialist. Wij specialiseren ons op een nette selectie Volvo occasions met een helder en traceerbaar verleden. Alle auto's worden door ons gecontroleerd op schadeverleden en een logische nationale auto pas. Onze inkoop van Volvo ocassions geschied zeer specifiek en onze inkoop -kanalen zijn zeer divers, dat is de reden dat wij zeer trots zijn op de mooie auto's die wij aanbieden. Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan ons Volvo specialistisch bedrijf, bij voorkeur werken wij op afspraak zodat wij de benodigde tijd voor u kunnen inplannen. O ja, de koffie staat klaar !

G-DCJPCFG8YS