Een nieuwe tijdperk is aangebroken !

Gepubliceerd op: 01-07-2023

Op 01- augustus 2023 gaat ons bedrijfspand over in nieuwe handen, een enthousiaste jonge ondernemer gaat zijn bedrijf voortzetten op de Valendries 14 in Boxmeer.

Voor ons een nieuw tijdperk en een andere weg om in te slaan, vanaf die datum gooi ik het roer om en stop met het vertrouwde traditionele autobedrijf, op autogebied blijf ik zeker een aanspreekpunt voor diegene die gebruik wil maken van mijn kennis bij het aankopen van een nieuwe of gebruikte auto.

De reparatiewerkzaamheden blijven indien gewenst uitgevoerd worden door onze huidige monteur echter alleen op een ander locatie, wij vertellen u graag alle details hierover.

Hiermee sluiten wij een mooi tijdperk van 35 jaar Repkes in Boxmeer af, met heel veel plezier kijken wij terug op deze periode waarin diverse veranderingen hebben plaats gevonden. De liefde voor het merk Volvo heeft bij ons een plek in het hart. Wij danken allen mensen die ons jaren trouw zijn geweest en het lot van hun auto in onze handen hebben gelegd, Bedankt hiervoor.

Mocht u advies willen of andere vragen hebben ben ik zeker voor u bereikbaar op het mobiele nummer 06-53405305. Graag tot ziens.

Team :  Autobedrijf John Repkes

G-DCJPCFG8YS