Daags na de tour Boxmeer

Gepubliceerd op: 03-08-2019

Daags na de tour Boxmeer. John Repkes is met zijn Volvo’s al jarenlang assistent bij het wielerspektakel.

 

Nu gaat u wellicht denken, wat moet een autobedrijf bij een wielerspektakel, al jaren rijdt John Repkes met zijn Volvo’s in daags na de tour mee als hulp van de EHBO. Waar eerst langs het parcours de hulpverleners werden opgesteld is er een jaar of 15 geleden voor gekozen om met een EHBO auto achter de renners te rijden om bij calamiteiten zo spoedig mogelijk aanwezig te zijn. Die rol is John Repkes op zijn lijf geschreven, met een van zijn Volvo paradepaardjes wordt de gehele dag achter de grootste groep renners gereden. Inmiddels heeft John Repkes ook de Jury wagen en de hulpauto voor de organisatie in beheer. Uiteraard ziet u dan drie fantastische Volvo’s van Repkes op het Boxmeers parcours rond rijden. Ieder jaar weer een selectie van de unieke Volvo’s van Repkes. John Repkes is al meer dan 30 jaar actief in Boxmeer met een selectie van unieke Volvo occasions.

Op deze dag wordt er met de Volvo occasions van John Repkes z’n 600 kilometer gereden, de taken worden zeer serieus genomen en met passie uitgevoerd.

Inmiddels is het wielerspektakel al enkele jaren entree vrij en dus voor iedereen toegankelijk, dit jaar kan men spreken over een record aantal bezoekers namelijk 30.000 tot 40.000, met name door de goede tour prestaties van de Nederlandse renners is deze dag een geweldig succes geworden.  Wellicht bent u er volgend jaar ook bij en ziet u een van de Volvo occasions van John Repkes aan het werk om de dag veilig te laten verlopen.


 

Autobedrijf John Repkes is een echte Volvo specialist. Wij specialiseren ons op een nette selectie Volvo occasions met een helder en traceerbaar verleden. Alle auto's worden door ons gecontroleerd op schadeverleden en een logische nationale auto pas. Onze inkoop van Volvo ocassions geschied zeer specifiek en onze inkoop -kanalen zijn zeer divers, dat is de reden dat wij zeer trots zijn op de mooie auto's die wij aanbieden. Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan ons Volvo specialistisch bedrijf, bij voorkeur werken wij op afspraak zodat wij de benodigde tijd voor u kunnen inplannen. O ja, de koffie staat klaar !

G-DCJPCFG8YS