Cabrio : hardtop of softtop !

Gepubliceerd op: 11-06-2020

Herkent u het, als een cabrio een stoffen of linnen kap heeft dat het dicht rijden minder aangenaam is, of na een regenbui de binnenzijde van de ruiten beslagen is?

Dit maakt u met een hardtop niet mee, het is alsof u een coupé rijdt. Tussen onze Volvo occasions vindt u vaak één of twee Volvo C 70 modellen die wij zeer selectief voor u in kopen. Ja, ook bij Repkes in Boxmeer doen wij ons best zodat u ook het hoofd koel kunt houden.

Kijk voor de actuele voorraad op onze occasion pagina.


 

Autobedrijf John Repkes is een echte Volvo specialist. Wij specialiseren ons op een nette selectie Volvo occasions met een helder en traceerbaar verleden. Alle auto's worden door ons gecontroleerd op schadeverleden en een logische nationale auto pas. Onze inkoop van Volvo ocassions geschied zeer specifiek en onze inkoop -kanalen zijn zeer divers, dat is de reden dat wij zeer trots zijn op de mooie auto's die wij aanbieden. Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan ons Volvo specialistisch bedrijf, bij voorkeur werken wij op afspraak zodat wij de benodigde tijd voor u kunnen inplannen. O ja, de koffie staat klaar !

G-DCJPCFG8YS