Alleen maar Volvo occasions !!

Gepubliceerd op: 20-01-2020

Al meer dan 30 jaar zijn wij autobedrijf John Repkes bekend als actieve Volvo specialist vanuit de Valendries in Boxmeer. Met in de hoofdzaak de in- en verkoop van gebruikte Volvo's.

 

De voorraad wagenpark bij John Repkes groeide de afgelopen jaren flink. Wie opzoek is naar een nette gebruikte Volvo kan bij ons zeker slagen. Het aanbod bestaat uit (Volvo Occasions) met relatief lage kilometerstanden en dat is ook de handel die ik, John, wil doen. Ik heb een Volvo hart en ben ontzettend blij dat deze uitbreiding mogelijk is. Door onze scherpe verkoopprijzen verkopen wij de mooie Volvo occasions niet alleen in Boxmeer maar door het hele land, en soms zelfs over de grens.

De website www.john-repkes.nl is geheel ingericht met Volvo occasions die allemaal vanuit ons bedrijf op de Valendries in Boxmeer verkocht worden.

Voor mij is het onderscheid maken in de auto's die je verkoopt zeer belangrijk. Of de koper nu uit Boxmeer of Friesland komt het moet gewoon kloppen wat je aanbied. Zo werken wij met het checken van het schadeverleden van de Volvo occasions en ook de kilometerstanden worden nagetrokken en gecheckt ze moeten sluitend en logisch zijn. Het wordt steeds meer een uitdaging om mooie Volvo Occasions beter en scherper in te kopen en de kwaliteit van de voorraadauto’s die in Boxmeer te koop staan te borgen met nog voordeligere verkoopprijzen. Regelmatig ontvangen wij via onze facebook pagina van autobedrijf John Repkes leuke reacties van recente kopers. Kortom als u een betrouwbare Volvo occasion zoekt bent u bij ons aan het goede adres, onze voorraad wisselt regelmatig Voor onze actuele voorraad kunt u terecht op onze website www.john-repkes.nl


 

Autobedrijf John Repkes is een echte Volvo specialist. Wij specialiseren ons op een nette selectie Volvo occasions met een helder en traceerbaar verleden. Alle auto's worden door ons gecontroleerd op schadeverleden en een logische nationale auto pas. Onze inkoop van Volvo ocassions geschied zeer specifiek en onze inkoop -kanalen zijn zeer divers, dat is de reden dat wij zeer trots zijn op de mooie auto's die wij aanbieden. Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan ons Volvo specialistisch bedrijf, bij voorkeur werken wij op afspraak zodat wij de benodigde tijd voor u kunnen inplannen. O ja, de koffie staat klaar !

G-DCJPCFG8YS