Aangenaam, de automakelaar

Gepubliceerd op: 18-05-2021

Vraag je jezelf bij het kopen van een auto af of jij beschikt over de juiste kennis voor het maken van een beslissing? Heb je twijfels en zou je graag een paar extra ogen met vakkennis erbij willen hebben? Kies dan voor een automakelaar!

Ken je dat gevoel, dat je ergens een leuke auto gezien hebt, maar de eigen kennis over automobielen is minimaal. Uiteraard kan je er mee rijden en beoordelen of dat bij je past, ook zeker heel belangrijk! Maar dan is er nog altijd de technische kant. Hoe is de technisch staat en waar moet ik op letten. 

 

Meer over de automakelaar
In principe zou je de verkoper 100% moeten kunnen vertrouwen, want bij het kopen van een auto is niets zo belangrijk als eerlijkheid! Ook wij als Volvo occasions specialist staan voor een eerlijke en open werkwijze. Mocht je toch twijfels hebben, of graag die extra kennis ter bevestiging meenemen in het koopproces dan kan dat altijd. Wellicht ken je iemand in de omgeving met wat meer kennis van zaken, of je kan een auto makelaar inschakelen. Google even op aankoopkeuring auto en je vindt al heel snel onafhankelijke bedrijven die een aankoop keuring kunnen verrichten. Soms kan dit de uitkomst bieden voor net een extra bevestiging. De auto wordt bekeken op de plek waar deze te koop aangeboden wordt en je ontvangt een volledig rapport over de algehele conditie van je droomauto, waarschijnlijk een Volvo occasions. Natuurlijk staat er een vergoeding tegenover. Denk hierbij aan een bedrag tussen de €100 en €200. Echter, hiervoor wil je geen kat in de zak kopen toch?

 

Wij, Volvo occasion specialist autobedrijf John Repkes, werken graag met een automakelaar, het zijn toch weer extra ogen die jou er voor behoeden een niet passende aankoop te doen. Je krijgt een eerlijk advies over de betreffende auto, en daar draait het toch allemaal om. 

 

Open en eerlijk
Bij Autobedrijf John Repkes is voor het kopen van een Volvo occasion in principe geen automakelaar nodig. Wij werken eerlijk en open en zullen jou adviseren aan de hand van de besproken wensen en behoefte. Maar wees vrij om een automakelaar in te schakelen als dit voor jezelf een beter gevoel geeft!  

Wij hopen dat je na het lezen van dit verhaal weer een stukje extra kennis mee neemt over dit onderwerp. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Autobedrijf John Repkes is een echte Volvo specialist. Wij specialiseren ons op een nette selectie Volvo occasions met een helder en traceerbaar verleden. Alle auto's worden door ons gecontroleerd op schadeverleden en een logische nationale auto pas. Onze inkoop van Volvo occasions geschiedt zeer specifiek en onze inkoopkanalen zijn zeer divers, dat is de reden dat wij zeer trots zijn op de mooie auto's die wij aanbieden. Als het volgens de maatregelen weer toegestaan is nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan ons Volvo specialistisch bedrijf, bij voorkeur werken wij op afspraak zodat wij de benodigde tijd voor u kunnen inplannen.

G-DCJPCFG8YS