Het bedrijf

Van toen tot nu.

Direct naar onze parels

Autobedrijf John Repkes

Autobedrijf John Repkes is ontstaan vanuit het familiebedrijf. Sedert 1963 staat de familie Repkes in de regio bekend als echte automensen. Auto’s en techniek zit bij Repkes in de genen. Vanaf de start is altijd de keuze gemaakt voor vooruitstrevende en innovatieve merken zoals Honda en Volvo. Tevredenheid en service gerichtheid staat hoog in het vaandel bij Repkes. Logisch dus dat het bedrijf is overgegaan naar de volgende generatie: John Repkes. In 1988 is Autobedrijf Repkes als Volvo dealer gestart op de Valendries in Boxmeer door John Repkes. Echter werd in 2001 gekozen om verder te gaan als universeel autobedrijf met Volvo als specialisme.

0

0

Volvo als specialisme

Wij specialiseren ons op een nette selectie Volvo occasions met een helder en traceerbaar verleden, alle auto's worden door ons gecontroleerd op schadeverleden en een logische nationale auto pas. Onze inkoop geschied zeer specifiek en onze inkoop -kanalen zijn zeer divers, dat is de reden dat wij zeer trots zijn op de mooie auto's die wij aanbieden. Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan ons bedrijf, bij voorkeur werken wij op afspraak zodat wij de benodigde tijd voor u kunnen inplannen. O ja, de koffie staat klaar !

Uiteraard kunnen wij het onderhoud van uw Volvo uitvoeren, met de juiste uitleesapparatuur en gereedschappen is uw Volvo in goede handen bij ons. Daarnaast hebben wij diverse partners om u van dienst te kunnen zijn met APK, autocommunicatie, schade of ruitherstel. Wie een specifieke Volvo zoekt is zeker ook welkom bij ons. Wij bieden de mogelijkheid tot het geven van een zoekopdracht zodat wij voor u kunnen uitkijken naar uw droom Volvo. In onze showroom presenteren wij een wisselend- en gevarieerd aanbod van automobielen tegen scherpe meeneemprijzen. Wilt u nog meer zekerheid dan kunt u de keuze maken uit twee extra Repkes garantiepakketten. Wij heten u van harte welkom aan de Valendries 14 in Boxmeer. Meer informatie?

Neem contact op !


Repkes Boxmeer al meer dan 33 jaar !


  • 6F70cb26 1Dc3 472F 8C4a Dec8a0b77e46
  • DSC02026 (2)
  • IMG 0428A
  • IMG 0430
  • Carwash
  • IMG 0452A
  • 30 Jaar
  • DSC05644

G-DCJPCFG8YS