• darkblurbg
  • darkblurbg

 

 

 

 

John Repkes

 

Autobedrijf John Repkes is ontstaan vanuit het familiebedrijf. Sedert 1963 staat de familie Repkes in de regio bekend als echte automensen. Auto’s en techniek zit bij Repkes in de genen. Vanaf de start is altijd de keuze gemaakt voor vooruitstrevende en innovatieve merken zoals Honda en Volvo. Tevredenheid en service gerichtheid staat hoog in het vaandel bij Repkes. Logisch dus dat het bedrijf is overgegaan naar de volgende generatie: John Repkes. In 1988 is Autobedrijf Repkes als Volvo dealer gestart op de Valendries in Boxmeer door John Repkes. Echter werd in 2001 gekozen om verder te gaan als universeel autobedrijf met Volvo als specialisme.

 

Autobedrijf John Repkes verzorgt het onderhoud van uw Volvo. Daarnaast heeft John diverse partners om u van dienst te kunnen zijn met autocommunicatie, schade of ruitherstel. Wie een specifieke Volvo zoekt is bij John Repkes aan het goede adres. Wij bieden de mogelijkheid tot het geven van een zoekopdracht zodat wij voor u kunnen uitkijken naar uw droom Volvo. 

 

In onze showroom presenteren wij een wisselend- en gevarieerd aanbod van automobielen tegen scherpe meeneemprijzen. 

 

Uiteraard zijn wij Bovag lid en dragen onze occasions het autopas label. Daarnaast checken wij alle auto’s op schadeverleden zodat wij u een 100% eerlijke auto kunnen aanbieden!

 

Wij heten u van harte welkom aan de Valendries 14 in Boxmeer. Voor meer informatie neem contact op !

 

 

 

Sedert april 2018 30 jaar in Boxmeer gevestigd, iets om trots op te zijn ! Door de medewerkers voorzien van een prachtig aandenken.

 

 

 

 

 

 

 

Neem contact op