• darkblurbg

Hoe kan ik het best met mijn airco omgaan.

Hoe kan ik het best met mijn airco omgaan.

Hoewel het weer het nog niet laat zien, is het toch een gegeven dat we weer richting het de zomer gaan. De zomers in Nederland worden steeds warmer dus ook wordt hier de airco belangrijker. Daarom is het van uiterst belang dat de airco op de juiste wijze onderhouden wordt. Een goed werkende airco is in de zomer onmisbaar. Zeker als je er ook voor kiest om met je auto op vakantie te gaan. Er zijn dingen die je zelf kunt doen om de werking van je airco zo lang mogelijk goed te houden. Wij geven je vijf tips;

Het belang van een autogordel.

Het belang van een autogordel.

Waarom vinden wij als Volvo Specialist het dragen van een autogordel verstandig Voor het dragen van gordels zijn verschillende regels. Iedereen moet met een gordel vastzitten in de auto. Zonder gordel mag niemand meer vervoerd worden. Hierdoor vallen er minder doden en zwaargewonden in het verkeer. Ook tijdens korte ritjes (bijvoorbeeld een kind naar school brengen) is een gordel noodzakelijk. Zelfs op het eerste kruispunt kunt u al een ongeluk krijgen. Wees hierin consequent: maak de gordel vast voor u de auto start en controleer altijd of de kinderen het zelf goed hebben gedaan. Bijgaande enige wettelijke regels voor het dragen van een autogordel, aangeboden door Autobedrijf John Repkes.

Alleen maar Volvo occasions !!

Alleen maar Volvo occasions !!

Al meer dan 30 jaar zijn wij autobedrijf John Repkes bekend als actieve Volvo specialist vanuit de Valendries in Boxmeer. Met in de hoofdzaak de in- en verkoop van gebruikte Volvo's.

Automaat of Handgeschakeld

Automaat of Handgeschakeld

Staat u ook wel eens voor de keuze ? Zal ik een automaat of een handgeschakelde auto rijden. Als Volvo specialist wil John Repkes zijn visie er over geven in deze blog

Elektriche rijden of toch nog niet

Elektriche rijden of toch nog niet

In dit blog proberen wij als Autobedrijf John Repkes, een onafhankelijke Volvo specialist in Boxmeer een indruk te geven van de opmars van het elektrisch rijden. In de voorraad van onze Volvo occasions in Boxmeer vindt u bij John Repkes nog steeds geen volledig elektrisch auto's, simpelweg is er in de prijsklasse waar wij onze Volvo occasions aanbieden nog geen aanbod. Wel zijn er plug-in-hybrids die wij op verzoek zeker kunnen leveren.

Toe aan een Volvo Occasion ?

Toe aan een Volvo Occasion ?

Ben je in de markt voor een Volvo automobiel, maar is een nieuw exemplaar boven je budget? Dan ga je voor een Volvo occasion. Om ook als leek geen kat in de zak te kopen is geven wij als Volvo occasion specialist “John Repkes “een korte checklist.

Import Volvo occasion, ja of nee ?

Import Volvo occasion, ja of nee ?

Ook wij van autobedrijf John Repkes uit Boxmeer zijn in het bezit van geïmporteerde Volvo occasions bestemd voor de verkoop, wij geven u enkele tips die wellicht bruikbaar zijn bij uw volgende aanschaf.

Het auto milieu in de Nederlandse steden.

Het auto milieu in de Nederlandse steden.

Ook als Volvo specialist in Boxmeer krijgen wij bij Repkes steeds vaker te maken met milieu vragen, veel onderwerpen zijn nog in behandeling echter er zijn ook al steden met een duidelijk beleid. Wij hebben de meest belangrijke voor u op een rij gezet.